Ekipa iz snova

The Dream Team

Godine 2015. odlučio sam napraviti drastičnu promjenu. Iako je moj samostalni rad u Njemačkoj bio nužan i naravno važan, s vremenom je postao monoton. Nakon što sam bio samozaposlen od 1987, bio sam umoran od stalnog bavljenja istom stvari. Motociklizam i pustolovna putovanja oduvijek su bili moja velika strast i putujem diljem Europe na svom motociklu od 1998. No, u početku su moj glavni fokus bili na trkaćim stazama sa mojom YAMAHOM u to vrijeme, posebno s modelima R1.

I dogodilo se kako se moralo dogoditi: početkom 2016. odlučio sam okrenuti leđa Njemačkoj i preseliti se na Novi Zeland. Počinjalo je novo doba – tamo me čekao novi izazov. Prihvatio sam ponudu i sa svim stvarima krenuo na Novi Zeland - čak je i moja YAMAHA R1 (RN32) doputovala sa mnom u kontejneru.
To je nudilo idealne mogućnosti za istraživačka putovanja kroz Novi Zeland - iako je i ovdje u početku više na trkaćim stazama kao što su Taupo, Manfeild ili Hampton Downs.

Ali R1 sigurno nije prikladan za duža avanturistička putovanja kroz južne i sjeverne otoke Novog Zelanda; Zato sam kasnije prešao u INDIAN Bobber Scout. Ovo je sve učinilo još uzbudljivijim!
U više od šest godina istražio sam svaki kutak Novog Zelanda i, iznad svega, stvarno upoznao lokalno stanovništvo i njihovu kulturu.

Iako je divna ova zemlja velikog bijelog oblaka, s vremenom je i tamo postalo dosadno. Tako sam odlučio preseliti dalje u Srednju Ameriku.
Moja prva luka bila je Panama, ali nakon samo osam mjeseci sam se preselio južnije - točnije u Kolumbiju.

Kolumbija je očaravajuća zemlja koja ima toliko toga za ponuditi: vožnja motociklom kroz fascinantne krajolike Kolumbije, od netaknute prirode do planinskih lanaca koji oduzimaju dah, osvojila je moj duh. Uzbudljive ceste ove zemlje pružaju savršeno okruženje za motociklističke avanture i prenijele su moju strast iz solo pothvata u kolektivno iskustvo i ishod. I iz ove strasti rođen je MotoGS WorldTours.

Danas, kao organizatori putovanja, dijelimo ovo uzbuđenje s drugim entuzijastima motocikala i nudimo im ista fascinantna iskustva i našu nepokolebljivu predanost.
Želja da radim više i istražujem svijet uvijek je bila prisutna. Jednostavno to morate učiniti.
Krenimo zajedno u avanturu i uživajmo!

U MotoGS WorldTours fokusirani smo isključivo na ponudu dobro osmišljenih i savršeno organiziranih motociklističkih tura kroz balkanske zemlje i, naravno, Novi Zeland. Sami vodimo te motociklističke ture i osobno smo istražili sve rute.

Započnimo avanturu zajedno!
Svijet vani ima toliko toga za ponuditi!

P.S.

Budući da naša motociklistička putovanja uglavnom počinju u Splitu (Hrvatska), nudimo i naše motocikle za najam. Prijateljima, poznanicima, kupcima i suputnicima iz cijeloga svijeta. Dakle, motocikli nisu dostupni samo za naše vlastite ture, već ih naši klijenti mogu iznajmiti i za vlastite manje ili veće ture po balkanskim zemljama. Iz tog razloga smo u Kaštel Sućurcu u blizini Splita otvorili mali, ali dobro organiziran servisni centar za iznajmljivanje motocikala. Nalazi se između splitske zračne luke i samog grada.

Od lipnja 2023. godine svoje klijente ugošćujemo u MotoGS Rental - Motorcycle Rental Croatia.
Nudimo gotovo sve modele BMW GS od 2023. nadalje za najam: BMW F750GS, F850GS, F900GSA, R1250GS i GSA, kao i R1300GS.

Radujemo se što ćemo vam uskoro poželjeti dobrodošlicu kao novom prijatelju i suputniku.